22 Nisan 2010 Perşembe





Bugüne kadar ki en güzel Critical Mass
olacak 24 Nisandaki. Şu ana kadar 200'den fazla bisikletli kesin katılacağını belirtmiş durumda. Bir o kadar da karar verememiş olanlar var.

Niki'nin tekliflerine kanıp Bozcaada'da kalmaya devam etseydim bu olağanüstü keyfi kaçıracaktım az daha. Oysa benim yerim daima bisiklet aşıklarının yanı:)

Bu kadar insanın Bağdat Caddesi'nde hem de bu güzel havada yoğun araç trafiğinin tam ortasında bisiklet sürüyor olması cumartesi günü bazılarının hoşuna gitmeyecektir.

Ama onlar da bizim hoşumuza gitmiyorlar bazen. Bisikletlileri ciddiye almayı öğrenmeleri için her ay düzenli binen bu güzel topluluk 1. yıldönümünü kutluyor olacak. Her ayın son cumartesi günü hep aynı yerde ve aynı saatte toplandık. Yağmurda kimi zaman, kimi zaman bir sürü programı erteleyerek, kimi zaman başka şeylerden fedakarlık ederek oradaydık. Hepsine katıldım dersem yalan olur. Ama katılamayacağım durumlarda "Tühh o gün de Critical Mass var, hay allah!" dediğim çok oldu.

Yarın Sanço dişçisinde bir operasyon geçirecek ve ertesi gün CM'e katılacağını hayal ediyor. Oysa diş hekimi ona "Dinlen" diyecek ve dinlenmesi gerekecek. Biz zaten eş dost oldukça kalabalık olacağız Sanço dinlensin evinde. Bisiklete binmeyi yeni öğrenmiş sayılan ama kontrollü tempodan henüz bihaber olan Güneş Su ile ilgileneceğim zaten. Ona binmeyi ben öğrettim zaten. Şimdi geliştirme zamanı.

1 yorum:

  1. Bana da motoru ogreteceksin ya, seni ailemizin trafik egitmeni ilan ediyorum :D

    YanıtlaSil