26 Ağustos 2009 Çarşamba

Kırmızı Çizgiler ve Sezen

Bu aralar Sezen'in sesini duymak istemiyorum... Bunca senenin mükemmel söz yazarı, bestecisi, yorumcusu, bu şirin insan ne yazık ki mükemmel ileri görüşe ve cumhuriyet değerlerine sahip değilmiş. Hülya Avşar'ın dediği gibi: Ne biliyor da sanki Başbakanı arayarak destek veriyor?!" Çıkardım müzik setinden son iki CD'sini ve koydum kutusuna. İçimden dinlemek gelmiyor şu aralar. O benim kırmızı çizgilerimi ihlal etti. Ne kadar seversem seveyim bir yere kadarmış. Ki O'nu ne kadar sevdiğimi, nasıl hayatımın parçası olduğunu bilen bilir. Cidden kırgınım. Hayalkırıklığı, o bilmese de eminim birçok seveni bunu hissetmiştir benim gibi.

2 yorum:

  1. Sana son dogumgununde Sezen CD'si almistim. Bi daga almam arkadasim, alamam.. Canim cekmez, icim istemez. Benden bekleme bi daha. Kucuk dev kadin, oldu kucuk kadin. Yani benim gozumde.

    YanıtlaSil
  2. Haklisin alma arkadasim. O'nun "ana babasi" bu surecte bizim gibi dusuneceklere önden bir laf ettiler. Benim ailem de O'nun babasinin ic yuzunu onceden soylemisti de ben yine de inanmamıştım. Armut nereye düşüyor belli oldu.

    YanıtlaSil